Teaterpaket

Teaterpaket

Västanå Teaters föreställning Löwensköldska Ringen 2016 var en succé! Fullsatt och hyllat av både teaterbesökare och kritiker. Sommaren 2017 får vi möta Charlotte Löwensköld efter Selma Lagerlöfs roman i regi av Leif Stinnerbom 
med originalmusik av Magnus Stinnerbom, kostym Inger Hallström Stinnerbom.
Teaterpaket

VÄSTANÅ & OMINNE 
Föreställningsdatum (Se spelschema)

Upplev Västanå Teaters föreställning Charlotte Löwensköld och bo på Ominne, Öjerviks Gård. Teatermiddag i Berättarladan, entré till kostymutställningen och transfer till och från teatern. 
Efter föreställningen kan man avnjuta kvällen på Ominne med vin och ostbricka i vårt English Room, lounge, salong eller andra sällskapsrum. Reflektera kring er teaterupplevelse till en samling av teaterprogram, böcker och annan kuriosa 
från Västanås sagolika historia.

Detta ingår
• Logi i dubbelrum 1 natt.
• Teatermiddag i Berättarladan.
• Frukostbuffé 
• Teaterbiljett med entré till kostymutställningen 
• Vin och Ostbricka 
• Transfer till och från Teatern 
• Hot tub, bastu och romerskt bad  
Fri  Wi-Fi och parkering

SEK 2390/person 
(SEK 1990/person för del i dubbelrum)
Vi tar även emot större sällskap och kan skräddarsy er
 vistelse efter era önskemål. 


Bokning & kontakt
Martin Simonsson 
+46 (0) 70 606 58 21 
info@ominne.com
VÄSTANÅ TEATER

Västanå Teater är en av Sveriges absolut största sommarteatrar.  Hemmascenen i Berättarladan rymmer över 500 personer i salongen och över 25 000 personer besöker varje år Teatern.  

Västanå Teater drivs av lusten att berätta. Sina rötter och i känslan för det rituella, i en längtan efter att föra både sig och publiken in i en magisk värld. Målmedvetet, stolt och med brinnande lust arbetar man för att finna en gemensam tradition och leta sig tillbaka till folkkulturen som förenar alla folkslag. Man tar fasta på myt, saga och på poesins kraft.

Selma Lagerlöfs berättelser används ofta som grund för många produktioner men här berättas även historiska myter och världsdramatik. 

Share by: