About

Om oss


Söker ni en exklusiv konferens eller boende i Sunne, Värmland, har vi ett alternativ att erbjuda. Perfekt för enskilda, effektiva möten med fokus på resultat. På traditionella konferensanläggningar har man ju hela tiden andra besökare runt sig. Här får ni garanterad ensamrätt till hela konferensanläggningen. Ingen som stör, ingen som ser, ingen som hör. 

Avskildhet och underbar natur alldeles utmed sjön Fryken. Tanken har varit att skapa en kreativ hemmiljö med en personlig service. Egen köksmästare, egen servitris och egen frukostvärdinna. Här kan ni vistas inkognito för känsliga möten. Av samtliga koferensanläggningar i Värmland, är vi ensamma om att erbjuda detta koncept. Hos oss är allting inkluderat i priset; Mat, dryck, kaffe med hembakt, choklad, vatten, 2 rätters lunch, 4:a rätters supé, hot tub. Jeep Cherokee, trådlöst i alla husen. Vi har all nödvändig utrustning, allt står till ert förfogande. Vi har ett pris per person och dygn, allt inkluderat, oavsett hur många ni är. Minimum 6 personer, maximum 21 personer. Man kan kalla detta för herrgårdskonferens om man vill. 

Öjerviks Gård är en av de herrgårdar som omnämns i Selma Lagerlöfs ”Gösta Berlings Saga”, benämnt som Sjö och anses vara den vackrast belägna herrgården av alla i sagan. Vi tar emot en mängd bröllopsgäster, som oftast använder sig av spegelsalen i Rottneros Park för själva bröllopsmiddagen och som bor på Ominne som pricken över I;et. 
Vi tar emot Teatergäster som kommer för att uppleva Västanå Teaters uppsättningar på hemmascenen i Berättarladan. Gångavstånd till Rottneros Park och Bättarladan.  Även familjehögtider är populära att fira på Ominne. Vi har nära och unika samarbeten med Sunnes alla anläggningar och sevärdheter för sport, kultur, nöje och andra aktiviteter .  Allt för att vi ska kunna erbjuda er en totalupplevelse på Ominne Hide Away, Öjerviks Gård.

Share by: